Lorenzo Van Slycke

De drijvende kracht achter ALU-VS is Lorenzo Van Slycke. Hij startte in 2006 in het familiebedrijf Casa-Decor BVBA van zijn vader en moeder. Hij leerde de passie voor het vak van zijn vader Peter Van Slycke. Casa-Decor BVBA legt zich toe op het plaatsen van ramen en deuren bij particulieren en bedrijven. De houten ramen werden zelf gefabriceerd. Maar ook voor ander schrijnwerk kon je bij hen terecht.

Toen zijn ouders hun droom naar Italiƫ volgden, verhuisde Lorenzo Van Slycke naar zijn eigen zaak, juist om de hoek in Langeboeken. Hij blijft actief in dezelfde sector en levert zowel hout, PVC als Aluminium, onder de naam Casa-Decor.

Peter Van Slycke

Vanuit de stijgende vraag en interesse naar duurzame ramen voor de toekomst legt Lorenzo Van Slycke zich meer toe op aluminium ramen en deuren. Hij breidt zijn machinepark uit en gaat over tot het zelf fabriceren van aluminium ramen en deuren. De zaak ALU-VS is een feit. U kan bij ALU-VS terecht voor ramen en deuren in Aluminium, maar ook PVC is nog steeds mogelijk. Voor PVC werkt ALU VS samen met kwalitatieve en betrouwbare leveranciers. Zowel particulieren, bedrijven als schrijnwerkers kunnen bij ALU-VS terecht. Naast ramen en deuren, staan wij ook in voor zonverduistering, vliegenramen en andere afwerking in aluminium en PVC.

ALU-VS is een familiezaak gerund door Lorenzo Van Slycke. Ook zijn vader Peter Van Slycke staat op vandaag nog steeds mee in de zaak. Samen zorgen ze voor een kwalitatieve en duurzame levering van uw materiaal.